همه چیز از همه جا

Every Thing From Every Where

همه چیز از همه جا

Every Thing From Every Where

بنظر شما قطار به کدام سمت حرکت می کند؟

بدلیل متحرک بودن تصویر لطفا تا لود کامل کمی صبر کنید

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
ادامه مطلب ...

پرخطرترین پروژه سینمایی 2010

یک کمپانی بیمه، سینمایی "سالت" را پرخطرترین پروژه سینمایی اش در سال 2010 اعلام کرد. کمپانی بیمه "فایرمن" که برای بیش از 85 سال وظیفه بیمه بخش اعظم فیلمهای ساخته شده در "هالیوود" را بر عهده دارد اعلام کرد پروژه ی سینمایی "سالت" پرخطرترین پروژه سینمایی در سال 2010 بوده که این شرکت آن را بیمه کرده است.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

به گزارش بیزینس وایر، کمپانی بیمه "فایرمن" اعلام کرده این فیلم اکشن که پر از صحنه های خطرناک بوده و ستاره آن "آنجلینا جولی" صحنه های خطرناکی مثل زد و خورد، موتورسواری و پریدن از پل را ایفا می کند، برای هر روز توقف پروژه یک میلیون دلار و برای مصدومیت بازیگران تا سقف 250 هزار دلار توسط این کمپانی بیمه شده بود. سینمایی "سالت" جدیدترین فیلم "فیلیپ نویس" است که وی آنرا براساس فیلمنامه ای از "کورت ویمر" کارگردانی کرده و کارشناسان از آن بعنوان یکی از نامزدهای جایزه اسکار در بخش بهترین فیلم نام می برند.

آنجلینا جولی در این اکشن ماجراجویانه در نقش یک افسر سازمان سیا به ایفای نقش می پردازد. او از سوی روسای خود متهم به خیانت می شود. آنها عقیده دارند وی تبدیل به یک مامور دوجانبه شده و برای نیروی دشمن کار می کند. جولی در نقش "اولن سالت" برای فرار از دست تعقیب کنندگانش لباس مردانه پوشیده و با گریم ویژه تردد می کند، او سعی دارد بی گناهی خودش را نیز به اثبات برساند.
جولی برای بازی در این فیلم در کنار تمرینات بدنی خیلی سخت، زبان روسی را هم یاد گرفت.

او در این باره گفت: "عاشق زبان روسی هستم. خیلی خیلی سخت است. آوای بسیار جالبی دارد، برای اینکه می تواند هم خیلی سخت و قوی باشد و هم بسیار حساس و زیبا. خیلی طول کشید روسی یاد بگیرم." "لیف شرابیو" در سالت، ایفای نقش مقابل آنجلینا جولی را بر عهده دارد. فیلمنامه این اثر اکشن برای بازی "تام کروز" به نگارش در آمده بود، اما شرکت فیلمسازی کلمبیا که تهیه این پروژه را برعهده دارد، ترجیح داد شخصیت اصلی سالت را به یک زن تبدیل کند و ایفای این نقش را برعهده آنجلینا جولی بگذارد.

کشف دو فیلم سه‌بعدی مربوط به دوران نازی‌ها

دو فیلم که در آلمان نازی پیش از جنگ جهانی دوم به صورت سه‌بعدی فیلمبرداری شده‌اند، در آرشیو فدرال در برلین پیدا شد. این دو فیلم تبلیغاتی سیاه و سفید و 30 دقیقه‌ای را فیلیپه مورا مستندساز استرالیایی پیدا کرد. او خود را برای ساخت یک مستند بلند درمورد اینکه نازی‌ها چگونه از تصاویر برای دستکاری در واقعیت استفاده کردند، آماده می‌کند. 

نام مورا اولین بار سال 1973 زمانی سر زبان‌ها افتاد که اولین فیلم او "Swastika" به نمایش درآمد. این فیلم شامل فیلم‌های خانوادگی رنگی پیش از آن دیده‌نشده از هیتلر بود که توسط معشوقه او ایوا براون با یک دوربین 16 میلی‌متری در تفریحگاه کوهستانی برگهوف در اوبرسالزبرگ در کوه‌های آلپ گرفته شده بود.
 
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
اکنون مورا کشف کرده نازی‌ها دهه‌ها پیش از هالیوود روی قالبی کار می‌کردند که اولین بار در سال‌های 1950 محبوبیت پیدا کرد و این روزها با یک رنسانس در سطح بین‌المللی روبروست. مورا این روزها برای کار روی یک پروژه زندگی‌نامه‌ای سه‌بعدی درمورد سالوادور دالی در برلیناله به سر می‌برد. او قرار است این فیلم را با بودجه‌ای 13 میلیون دلاری و با بازی آلن کامینگ و جودی دیویس در آلمان، استرالیا و اسپانیا فیلمبرداری کند.

او درمورد دو فیلم کشف‌شده، گفت: "این فیلم‌ها به صورت 35 میلی‌متری و ظاهرا با قرار دادن یک منشور بین دو لنز فیلمبرداری شده‌اند. این فیلم را یک استودیو مستقل برای وزارت تبلیغات گوبلز ساخت و از آن به عنوان "فیلم فضایی" یاد می‌شد، شاید به این خاطر که هیچکس به خاطر سه‌بعدی بودن فیلم‌ها ذهنیتی درباره آنها نداشت."

یکی از فیلم‌ها موزیکالی بنام "آن قدر واقعی که می‌توانی آن را لمس کنی" نام دارد که داستان آن در یک کارناوال روی می‌دهد و دیگری فیلمی بنام "شش دختر در تعطیلات" است. فیلیپه مورا گفت: "کیفیت فیلم‌ها فوق‌العاده است. نازی‌ها دغدغه ثبت هر چیز را داشتند و تک‌تک صحنه‌ها کنترل‌شده است. آنها به همین شکل کنترل کشور و مردم خود را به دست گرفتند." او قصد دارد این دو فیلم را در مستند در دست ساخت خود که فعلا "چگونه رایش سوم ثبت شد" نام دارد، به کار ببرد.

مصاحبه با نرگس محمدی، بازیگر سریال "ستایش"

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
مدتی است که سازندگان مطرح سریال های تلویزیونی، نقش های اصلی و مطرح مجموعه های خود را به دست بازیگران جوان و چهره های جدید می سپارند، این اتفاق مسیر تازه ای را برای دعوت مخاطبان بویژه نسل جوان برای همراه شدن با تلویزیون پیش روی می گذارد. از طرفی، این حضور جدید فرصت خوب و تازه ای را برای یک بازیگر به همراه دارد؛ فرصتی که تا ستاره و چهره شدن چندان فاصله ای ندارد.

نرگس محمدی یکی از بازیگران جوانی است که با اولین تجربه تلویزیونی خود بعد از یکی دو فیلمی که در سینما بازی کرد، مهمان ما شد تا از سریال "ستایش" بگوید و حضورش در نقش ستایش نادری.

- می خواهم به عنوان اولین سوال از نخستین تجربه ات در جلوی دوربین برایمان بگویی و این که چطور وارد سینما و تلویزیون شدی؟
نرگس محمدی: از دوران دبیرستان دوست داشتم هنر بخوانم که به دلیل یک سری اتفاقات نتوانستم در کنکور هنر شرکت کنم. رشته تحصیلی ام تجربی بود و بعد از این که دانشگاه قبول شدم به این فکر افتادم که در کلاس های بازیگری شرکت کنم. در آموزشگاه بازیگری ثبت نام کردم و بعد از پایان دوره به یک کار سینمایی به کارگردانی آقای اربابیان معرفی شدم. کار خیلی خوبی بود، ولی متاسفانه به دلیل یک سری مشکلات اکران نشد. بعد از آن در حوزه هنری تئاتر کار می کردم و همان سال ها بود که جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را در جشنواره تئاتر گرفتم. این سال ها برایم تجربیات خوبی به همراه داشت.

- یک همزمانی خیلی خوبی هم رخ داده آن هم نخستین فیلم سینمایی ات (آناهیتا) و اولین سریال تلویزیونی ات (ستایش) همزمان به نمایش درمی آید.
نرگس محمدی: بله اتفاق خوبی است، ولی این اتفاق بعد از سه چهار سال افتاد، البته من قبل از آناهیتا حدود 2 سال پیش در فیلم سینمایی "ریسمان باز" بازی کردم و این اولین تصویر من روی پرده نقره ای بود.

- از ابتدای ورود به این رشته فکر می کردی که به بازیگری به عنوان یک حرفه و شغل اصلی نگاه کنی؟
نرگس محمدی: فکر می کنم خیلی نمی توان به بازیگری به عنوان یک شغل اصلی نگاه کرد. از اولی که شروع کردم می دانستم که نمی توانم به آن به عنوان یک حرفه درآمدزا نگاه کنم، ولی تجربه بازیگری را دوست داشتم و شروع کردم. بازیگری به عقیده من یک اتفاق است، اتفاقی که انتخابش خیلی دست خودت نیست. ممکن است 2 سال هیچ پیشنهادی نباشد.

- اولین حضورت چه در تلویزیون و چه در سینما کنار گروهی از بازیگران چهره و سرشناس بود. ترسی نداشتی از این که ممکن است کنار این همه ستاره دیده نشوی؟
نرگس محمدی: چرا نگرانی ام بابت این قضیه بسیار زیاد بود، البته این اتفاق برایم خیلی خوشایند بود که در کنار این بازیگران نخستین تجربه ام را آغاز می کنم. من فکر می کنم این ترس از دوربین خیلی به بی تجربگی و حضور کوتاه مدت ارتباطی نداشته باشد و به نظرم یک بازیگر 30 سال هم که کار کند باز هم در یک فیلم جدید نگرانی حاصل از حضور در مقابل دوربین را خواهد داشت. این نگرانی در سریال ستایش کمتر شد. قبل از آن هم 3 تا تله فیلم برای تلویزیون کار کرده بودم، ولی در این کار آنقدر راهنمایی ها و هدایت سعید سلطانی (کارگردان) و همچنین گروه خوب بود که همه چیز برایم شکل عادی و طبیعی پیدا کرد.

- می توانی خودت را در یکی دو جمله تعریف کنی؟
نرگس محمدی: فکر می کنم آدم حساسی هستم. شخصیت آرامی دارم و راجع به مسائل خیلی عمیق فکر می کنم.

- فکر می کنی نقش هایی که تا امروز به تو پیشنهاد شده و نقش هایی که از این به بعد پیشنهاد می شود چقدر قرار است شبیه خودت باشد؟
نرگس محمدی: ستایش را از جهاتی به خودم شبیه می دیدم. نقش هایی که تا امروز بازی کرده ام خیلی از من دور نبوده چون قطعا باید جزئی از وجودم باشند که بتوانم آنها را بازی کنم. بیشتر دلم می خواهد نقش هایی را به عهده بگیرم که بخشی از آن را در زندگی خودم تجربه کرده باشم. به نظرم کار سختی است.

- فکر می کنی بر چه اساسی برای نقش ستایش انتخاب شدی؟
نرگس محمدی: سال پیش در یکی از اپیزودهای شاید برای شما هم اتفاق بیفتد بازی کردم و توسط کارگردان به آرمان زرین کوب معرفی شدم. بعد هم که آقای سعید سلطانی من را برای این نقش پذیرفت.

- پس از همان اول با گروه ستایش همراه بودی؟
نرگس محمدی: نه اتفاقا. من زمانی وارد این گروه شدم که حدود 9 ماه بود از تصویربرداری کار گذشته بود. کمی برایم سخت بود و تا حدودی احساس غریبی می کردم، ولی خوشحالم که خیلی زود توانستم با این گروه ارتباط برقرار کنم.

- نقش ستایش برایت چه ویژگی هایی داشت؟
نرگس محمدی: قصه ستایش مربوط به سال 64 و سال های جنگ است و در این قسمت هایی که تا به حال پخش شده بیشتر خود ستایش و خانواده ها معرفی شده اند. لحظه لحظه ستایش را دوست داشتم. تلویزیون را خیلی دوست دارم و همیشه دلم می خواست نقش قابل قبولی داشته باشم. سریال، داستان خوبی را دنبال می کند و بسیار خوب می تواند ارتباط برقرار کند. نقش من مربوط به سال ها پیش است و من با کمک آقای سلطانی پیش ذهنیت و تصاویر ذهنی خودم را تا آنجا که امکان داشت به فضای آن سال ها نزدیک کردم. سعید سلطانی کارگردان بسیار دقیقی است و نگاه ریزبینی به تک تک جزئیات دارد.

- بر چه مبنایی نقش هایت را انتخاب می کنی؟
نرگس محمدی: خیلی به دنبال این نیستم که زودتر در نظر مخاطب دیده و شناخته شوم. دلم می خواهد به دنبال نقشی باشم که حرفی برای گفتن داشته باشد. دوست دارم وقتی چند سال گذشت و من به تماشای سریالی که خودم در آن بازی کرده بودم نشستم، خیلی شرمنده آن نشوم. نقشی که در آناهیتا بازی کردم را خیلی دوست دارم، حتی اگر تا آخر عمرم هم فرصتی برای تجربه دوباره سینما برایم فراهم نشود آناهیتا را فراموش نمی کنم.

- تصویربرداری ستایش هنوز ادامه دارد؟
نرگس محمدی: بله، ادامه دارد. ستایش در دو فاز زمانی مختلف اتفاق می افتد و تصویربرداری فاز اول آن همچنان ادامه دارد.

- الان برای کار جدید هم پیشنهادی داری؟
نرگس محمدی: بله، اتفاقا زیاد بود ولی خیلی قصه های خوبی نداشت. در ضمن تا زمانی که ستایش ادامه داشته باشد کار جدیدی نمی پذیرم.

- با توجه به این که حضورت در تلویزیون و سینما با نقش های اول و اصلی فیلم بوده از این به بعد هم برایت مهم است که نقش اول را بازی کنی؟
نرگس محمدی: نه، خیلی مهم نیست. برایم مهم است که نقش خوب باشد و جای کار داشته باشد.

و صحبت آخر درباره ستایش.
ستایش را دنبال کنید، چرا که خیلی اتفاقات قرار است در این مجموعه بیفتد.

فهرست کامل نامزدهای دریافت اسکار 2011


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

سخنرانی پادشاه" در 12 رشته، "شهامت واقعی" در 10 رشته و "شبکه اجتماعی" در 8 رشته نامزد جایزه شدند

آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا اسامی کاندیداهای هشتاد و سومین دوره مراسم اسکار 2011 را معرفی کرد و بر اساس این لیست، "سخنرانی پادشاه" تام هوپر با نامزدی در 12 رشته در صدر قرار گرفت. "شهامت واقعی" برادران کوئن با نامزدی در 10 رشته در رده دوم قرار گرفت و "شبکه اجتماعی" دیوید فینیچر هم با 8 مورد در رده سوم ایستاد. "تلقین" کریستوفر نولان و "مشتزن" دیوید او راسل با 7 مورد، "127 ساعت" دنی بویل با 6 مرود، "قوی سیاه" آرنوفسکی و "داستان اسباب بازی 3" با 5 مورد در رده های بعدی قرار گرفتند.

لیست کامل نامزدها به شرح زیر است:


• بهترین فیلم:
- قوی سیاه
- مشتزن
- تلقین
- حال بچه‌ها خوب است
- سخنرانی پادشاه
- 127 ساعت
- شبکه اجتماعی
- داستان اسباب‌بازی 3
- شهامت واقعی
- استخوان زمستان

• بهترین کارگردانی:
- دارن آرنوفسکی (قوی سیاه)
- دیوید او راسل (مشتزن)
- تام هوپر (سخنرانی پادشاه)
- دیوید فینچر (شبکه اجتماعی)
- جوئل و اتان کوئن (شهامت واقعی)

• بهترین بازیگر نقش اول مرد:
- خاویر باردم (زیبا)
- جف بریجز (شهامت واقعی)
- جسی آیزنبرگ (شبکه اجتماعی)
- کالین فیرث (سخنرانی پادشاه)
- جیمز فرانکو (127 ساعت)

• بهترین بازیگر نقش اول زن:
- آنت بنینگ (حال بچه‌ها خوب است)
- نیکول کیدمن (سوراخ خرگوش)
- جنیفر لاورنس (استخوان زمستان)
- ناتالی پورتمن (قوی سیاه)
- میشله ویلیامز (ولنتاین غم‌انگیز)

• بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:
- کریستین بیل (مشتزن)
- جان هاوکز (استخوان زمستان)
- جرمی رنر (شهر)
- مارک روفالو (حال بچه‌ها خوب است)
- جئوفری راش (سخنرانی پادشاه)

• بهترین بازیگر نقش مکمل زن:
- امی آدامز (مشتزن)
- هلنا بونهام کارتر (سخنرانی پادشاه)
- ملیسا لئو (مشتزن)
- هایلی استینفلد (شهامت واقعی)
- جکی ویور (قلمرو حیوانات)

• بهترین فیلمنامه اقتباسی:
- دنی بویل و سایمون بوفوی (127 ساعت)
- آرون سورکین (شبکه اجتماعی)
- مایکل آرندت (داستان اسباب‌بازی 3)
- جوئل و اتان کوئن (شهامت واقعی)
- دبرا گرانیک و آن روسلینی (استخوان زمستان)

• بهترین فیلمنامه غیراقتباسی:
- مایک لی (سال دیگر)
- اسکات سیلور، پل تامسی و اریک جانسون (مشتزن)
- کریستوفر نولان (تلقین)
- ریزا چولودنکو و استیوارت بلامبرگ (حال بچه‌ها خوب است)
- دیوید سیدلر (سخنرانی پادشاه)

• بهترین فیلمبرداری:
- متیو لباتیک (قوی سیاه)
- والی فیستر (تلقین)
- دنی کوهن (سخنرانی پادشاه)
- جف کراننوس (شبکه اجتماعی)
- راجر دیکینز (شهامت واقعی)

• بهترین تدوین:
- قوی سیاه
- مشتزن
- سخنرانی پادشاه
- 127 ساعت
- شبکه اجتماعی

• بهترین صدابرداری:
- ریچارد کینگ (تلقین)
- تام میرز و مایکل سیلورز (داستان اسباب‌بازی 3)
- گوندولین ییتز و ادیسون تیگ (ترون: میراث)
- اسکیپ لیوسی و کیو بارکی (شهامت واقعی)
- مارک استاکینگر (افسار گسیخته)

• بهترین تدوین صدا:
- تلقین
- سخنرانی پادشاه
- سالت
- شبکه اجتماعی
- شهامت واقعی

• بهترین موسیقی متن:
- جان پاول (چگونه اژدهای‌تان را تعلیم دهید)
- هانس زیمر (تلقین)
- الکساندر دسپلات (سخنرانی پادشاه)
- ای آر رحمان (127 ساعت)
- ترنت رنزور و اتینوس راس (شبکه اجتماعی)

• بهترین آواز:
- تام داگلاس (اقتدار کشور)
- آلن منکن (ژولیده)
- ای آر رحمان (127 ساعت)
- رندی نیومن (داستان اسباب‌بازی 3)

• بهترین جلوه‌های ویژه:
- آلیس در سرزمین عجایب
- هری پاتر و قدیسین مرگبار - بخش اول
- پس از مرگ
- تلقین
- مرد آهنی 2

• بهترین طراحی لباس:
- کالین اتوود (آلیس در سرزمین عجایب)
- آنتونلا کارانوزی (من عشق هستم)
- جنی بیون (سخنرانی پادشاه)
- سندی پاول (پرشورترین)
- مری زورفرس (شهامت واقعی)

• بهترین طراحی صحنه:
- آلیس در سرزمین عجایب
- هری پاتر و قدیسین مرگبار بخش اول
- تلقین
- سخنرانی پادشاه
- شهامت واقعی

• بهترین چهره پردازی:
- آدرین مورو (نسخه بارنی)
- ادوارد هنریک، جئوفری فانک و یولاندا توسینگ (راه بازگشت)
- ریک بیکر و دیو السی (مرد گرگ‌نما)

• بهترین انیمیشن بلند:
- چطور اژدهای‌تان را تعلیم دهید
- شعبده‌باز
- داستان اسباب‌بازی 3

• بهترین مستند بلند:
- خروج از فروشگاه لوازم کادویی
- سرزمین بنزین
- شغل داخلی
- رسترپو
- سرزمین بیهودگی

• بهترین مستند کوتاه:
- کشتن در نام
- دختر پوستر
- غریبه دیگر نه
- خورشید بالا می‌آید
- جنگجویان کیوگانگ

• بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان:
- زیبا (مکزیک)
- دندان سگ (یونان)
- در جهانی بهتر (دانمارک)
- آتش‌سوزی‌ها (کانادا)
- بیرون از قانون (الجزایر)

• بهترین انیمیشن کوتاه:
- روز و شب (تدی نیوتن)
- گروفالو (یاکوب شو و مکس لانگ)
- بیا آلوده کنیم (جیفویی بوییدو)
- گمشده (شاون تان و اندرو راهمان)
- ماداگاسکار، روزنوشت‌های سفر (باستان دابویس)

• بهترین فیلم کوتاه:
- اعتراف (تانل توم)
- سانحه (مایکل کری)
- خدای عشق (لوک متنی)
- نا وه وه (ایوان گلداشمیت)
- آرزوی 143 (یان بارنز و سامانتا ویت)

مراسم اعطای جوایز اسکار هشتاد و سوم با اجرای جیمز فرانکو و آن هاتاوی روز 27 فوریه 2011 (هشتم اسفند 89) در سالن کداک تیاتر لس‌آنجلس برگزار می‌شود.